Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Honvéd új edzője szerint meg kell kongatni a vészharangot

A Honvéd új edzője szerint meg kell kongatni a vészharangot

Sport & Szabadidő

A Honvéd új edzője szerint meg kell kongatni a vészharangot

Sport & Szabadidő

Promotions - 2021.02.18. 16:16

A Budapest Honvéd új edzője, Horváth Ferenc szerint meg kell kongatni a vészharangot a játékosok fejében annak érdekében, hogy a csapat bennmaradjon.

A Budapest Honvéd az OTP Bank Liga 2020/2021-es szezonjában már a harmadik edzőjét „fogyasztja". A csapat az idény Bódog Tamás irányításával kezdte, majd helyét Pisont István vette át, de mivel vele se tudott jelentősen javulni a Honvéd, a klubvezetés úgy döntött, ismét váltani kell, jött tehát az új vezetőedző,  Horváth Ferenc. A tréner korábban dolgozott a DVTK-nál, Balmazújvárosban és a Szombathelyi Haladásnál is.

A frissen kinevezett szakember az MTI-nek nyilatkozott, s elárulta, meg kell kongatni a vészharangot a játékosok fejében annak érdekében, hogy a csapat bennmaradjon.

„Jó képességű a csapat, de hiába erős a keret, szenvedély, akarat és alázat nélkül nincs siker. Mindenki azt gondolja, hogy egyszer csak bennmarad a Honvéd, azonban meg kell kongatni a vészharangot, mert lassan elfogynak a mérkőzések, az együttes pedig a vonal alatt áll"

mondta Horváth Ferenc.

„Gyorsan kellett dönteni, de Kispesten nőttem fel, ezért nem akartam kihagyni ezt a lehetőséget. Ha nem hinnék a bennmaradásban, nem vállaltam volna el"

– tette hozzá Horváth.

Borítókép: CZEGLÉDI ZSOLT/MTI