promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Körözi a rendőrség a Debrecen korábbi focistáját
Borítókép:  FILIPPO MONTEFORTE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Debreceni Rendőrkapitányság ittas vezetés miatt elfogatóparancsot adott ki Ramos Colon Luis Arcangel, a DVSC korábbi, az NB III-as Füzesgyarmat jelenlegi játékosa ellen. A focista aktuális klubjánál semmit nem tudnak.

A Debreceni Rendőrkapitányság ferbuár 9-i keltezéssel közölte a hírt, miszerint ittas vezetés miatt elfogatóparancs van érvényben Ramos Colon Luis Arcangel ellen. Az illető magyar állampolgársággal rendelkező hondurasi labdarúgó, és korábban a Debrecen csapatában futballozott, sőt, még Bajnokok Ligája mérkőzésen is pályára lépett, jelenleg az NB III Keleti csoportjában szereplő Füzesgyarmat játékosa.

A játékos az üggyel kapcsolatban arról tájékoztatta a klubunkat, hogy egy 2019-es ittas vezetése során vonták be a jogosítványát, amit később visszakapott, ugyanakkor a kirótt pénzbüntetés teljes összegét nem fizette meg. Jelezte azt is, hogy a csapat csütörtöki edzésén nem tud megjelenni, mert az ügyvédeivel egyeztet. A klubnál megdöbbenve értesültünk az esetről, amelyről nem volt tudomásunk. Ahhoz, hogy bármilyen hivatalos állásfoglalást kialakíthassunk, tovább kell tájékozódnunk az üggyel kapcsolatban

 – mondta a Békés Megyei Sport Extrának a Füzesgyarmati SK szakosztályvezetője, Boros Tibor.

A Borsnak korábban az ügyben eljáró Erdész József alezredes elárulta, többször fordul elő, hogy egy be nem fizetett büntetés miatt elfogatóparancsot ad ki a rendőrség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás