promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy balhéval ért véget a Juventus-Inter kupameccs
Borítókép:  MIGUEL MEDINA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján a Juventus 0-0-s döntetlent játszott az Interrel, így a torinói csapat jutott a döntőbe. A mérkőzés lefújását követően az Inter jelenlegi, a Juve korábbi edzője, Antonio Conte bemutatott a Zebrák tulajdonosának, Andrea Agnellinek, aki persze, nem maradt adós a válasszal.

Az Olasz Kupa elődöntőjének első felvonásán a Juventus az Inter otthonában nyert 2-1-re, a visszavágón tehát az Internek kellett mindenképp gólt szereznie ahhoz, hogy a kupasorozat fináléjába jusson. Ez nem történt meg, s a meccs végül 0-0-s döntetlennel zárult. Persze, hiába a gólnélküli döntetlen, a hangulat közel sem volt nyugodt – olvasható az ESPN-en.

Már a meccs ideje alatt volt egy kisebb szóváltás az Inter edzője, Antonio Conte és a Juve játékosa, Bonucci között. A tréner a bírón kért számon egy elmaradt büntetőt, mire Bonucci annyit jegyzett meg, hogy a szakembernek tisztelnie kéne a bírót. Majd az első félidő lefújását követően, mikor Conte épp az öltözőbe tartott, bemutatott a lelátón helyet foglaló Juventus menedzsmentnek.

Persze, ezzel nem ért véget a történek. A Juventus tulajdonosa, Andrea Agnelli a mérkőzés lefújását követően azért odaszólt Conténak. Az Il Nostro Calco Facebook-oldal bejegyzése alapján a Juve-elnöke a következőket mondta:

„Húzz a faszba, és fogd be a pofád, köcsög".

Érdemes tudni, a két fél – mármint Conte és Agnelli – nincsen jó viszonyban egymással, amikor 2014-ben, a tréner elhagyta a torinói klubot, nem épp jó hangulatban történt az elválás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás