Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Maradona halála elkerülhető lett volna? Megszólalt az argentin legenda barátja!

Maradona halála elkerülhető lett volna? Megszólalt az argentin legenda barátja!

Sport & Szabadidő

Maradona halála elkerülhető lett volna? Megszólalt az argentin legenda barátja!

Sport & Szabadidő

Promotions 12:12

Diego Maradona barátja és korábbi csapattársa, Turco García igen érdekes elmélettel állt elő, szerinte a focilegendát elrabolták, halála pedig elkerülhető lett volna. Mint mondta, az igazságot mindenkinek tudnia kell.

Az argentin futballikon, Diego Armando Maradona 2020. 11. 25-én, hatvanéves korában, szívroham következtében életét vesztette. A legenda halálát követően kiderült, a futballkasszis szervezetében halálakor nem volt alkohol és/vagy kábítószer. Ugyanakkor olyan gyógyszerek jelenlétére bukkantak az orvosok, amelyeket szorongás és a depresszió kezelésére használtak – egyértelműen bebizonyosodott, hogy Maradonának szív, máj és veseproblémái voltak.

Most, Maradona egyik jóbarátja, illetve korábbi csapattársa arról beszélt, hogy a focilegendát elrabolták, és halála elkerülhető lett volna – írja a Marca. Turco García a Los Mammones című amerikai TV-műsorban kifejtette, biztos abban, hogy Maradonát elrabolták.

„A véleményem ugyanaz, mint mindig. Elrabolták. Legalább hatszor beszélgetem telefonon Maradonával. Van egy felvételem arról, amikor azt mondja: gyerünk, együnk valamit, amikor enne vége, Turquito. Ez egy személyes vélemény, és nagyon nem érdekel mások mit mondanak, de Maradona halála százszázalékosan elkerülhető lett volna. Nem volt defibrillátor, nem volt mentőautó, nem kapta meg a legfontosabb gyógyszert a szívére. Magányosan halt meg.

– mondta Turco García.

Persze, Maradona korábbi csapattársa, azt is elmondta, miért gondolja, hogy barátját elrabolták.

„Nem engedték, hogy beszéljen az egykori csapattársaival. Ezért mondom, hogy elrabolták. Az igazságot mindenkinek tudnia kell."

Hozzátette, úgy hiszi Maradona depressziós volt, a koronavírus pedig arra kényszerített, hogy be legyen zárva, mindez pedig csak fokozta a rossz hangulatát.

Borítókép: ALEJANDRO PAGNI / AFP