promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült: ezért nem nyilatkoznak Michael Schumacher állapotáról
Borítókép:  FIRO SPORTPHOTO / / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2013-as síbalesete óta szinte senki nem tud semmit Michael Schumacher állapotáról. Korábbi információk szerint alig néhány ember találkozhat a sportlegendával, akik nem mondanak semmilyen információt. 

A hétszeres Forma-1-es világbajnok menedzsere azonban most megtörte a csendet, és habár állapotáról most sem tudtunk meg többet, legalább választ kaptunk arra a kérdésre, hogy miért ekkora a csend a baleset óta. Sabine Kehm most olyan információkat osztott meg, ami magyarázat lehet az elmúlt évek titkolózására is – írja a Bors.

„Soha nem nyilatkoztak Michael és Corinna magánéletéről, nem ezzel jelentek meg az újságokban. Amikor síelni mentek, nyilvánvalóan magánemberként tették. Egyszer egy hosszú beszélgetésünk során. Michael azt mondta el akar tűnni. Azt hiszem, ez volt a titkos vágya, hogy ezt egyszer meg tudja tenni. Ezt a kívánságát akarom teljesíteni, ezért nem nyilatkozunk semmit az állapotáról"

– nyilatkozta a menedzser, aki egyben a család szóvivője. 

Sajnos úgy tűnik tehát, hogy még jócskán kell várnunk arra, hogy bármilyen biztató információt kapjunk Schumacherről, ami valljuk be, lehet, hogy soha nem is fog megtörténni. 

Mindenesetre az öröm lehet a Schumi-fanoknak, hogy 2021-ben újra látható lesz majd a legendás név a Forma-1-es pilóták listáján, hiszen a bajnok fia, Mick ülést kapott a Haas csapatánál, és sokak szerint a fiatal tehetség apja nyomdokaiba léphet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás