promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több részlet is kiszivárgott Messi szerződéséből
Borítókép:  CRISTINA QUICLER / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már hónapok óta lázban tartja a rajongókat, vajon mi lesz a világ egyik legjobb focistájának, Lionel Messinek a sorsa. 

Sokakat főként a mindig csak körülírt "számháború" érdekli, hogy ki, mennyit keres. Nos, most ez és még további szaftos részletek derülhetnek ki, mivel a spanyol El Mundo újság az állítja megszerezték a világklasszis focista szerződésének egy másolatát. 

A leírtak szerint Messi a négy szezon alatt maximum 555,237,619 eurót keresne, ha a feltételek teljesülnek a szerződésben leírtak szerint. Ez összesen így több mint félmilliárd eurót jelent az argentin klasszis számára.

– írja a Liner

Ha a számok igazak, a világklasszis fizetése a klub teljes költségvetésének közel háromnegyedét teszi ki. 

Továbbá az El Mundo egy harminc oldalas szerződésről beszél, melyben a Barcelona beleegyezett abba, hogy Messi éves szinten 138 millió eurót kap. Ekkora összeget soha ezelőtt egy futballista sem kereshetett. Ez már csak azért is sokkoló, mert miközben ennyi pénzt adnak a játékosnak, addig a viszony folyamatosan romlik a Barcelona és Messi között. Nem mellesleg a csapat is a csőd szélén áll. 

Korábban éppen emiatt fel is röppent a hír, hogy a klasszis Párizsba megy, hogy a PSG csapatát erősítse, de egyelőre úgy látszik, hogy ez csak kacsa volt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás