promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon mit rejthetnek Maradona titkos széfjei?
Borítókép:  WANG ZHOU BJ / IMAGINECHINA / IMAGINECHINA VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az már életének utolsó éveiben is borítékolható volt, hogy ha Maradona meghal, óriási botrány lesz az örökség elosztásából. 

Így is történt, vagyis történik, a néhai sportember által felhalmozott vagyont csak komoly csaták árán tudják megszerezni az örökösök, akik főként egymással "vetélkednek". A tét hatalmas, a Celebrity Net Worth értesülései szerint, 75 millió dollár körüli az örökség.

Az ingatlanoknál, a készpénznél, valamint az ékszereknél viszont mindenkit kettő, az Egyesült Arab Emírségekben található, eddig titokban tartott széf érdekli. 

Volt felesége, Claudia Villafane, és az elismert gyermekei között meg is indult a háború. Azt ugyan senki sem tudja, hogy mit rejtenek a páncélszekrények, de valószínűleg olyan tételeket találnak majd bennük, amiket korábban Maradona maga is titkolt a család előtt. Vajon mik lehetnek azok? Dokumentumok? Fegyverek? Készpénz? Arany? 

„Ezeket Diego tartotta meg, és csak ő tudta, mit tartogat. Ezek lehetnek dirhamok (Egyesült Arab Emírségek pénzneme), órák, dollárok vagy éppen semmi. A széfek ott maradtak, és már két éve nem voltak kinyitva” 

mondta el egy közeli barát. 

Bármi is legyen a széfekben, valószínűleg csak a hagyatéki tárgyalások végén kerül sor a kinyitásukra, amire a jelek szerint még várnunk kell egy darabig. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás