Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„A nőknek kötelességük férjük focicsapatának szurkolni, hogy elkerüljék a feszültségeket"

„A nőknek kötelességük férjük focicsapatának szurkolni, hogy elkerüljék a feszültségeket"

Sport & Szabadidő

„A nőknek kötelességük férjük focicsapatának szurkolni, hogy elkerüljék a feszültségeket"

Sport & Szabadidő

Promotions 12:52

Egy szaúd-arábiai házassági tanácsadó, Basma Jumaa „brilliáns" tanácsokat adott nőknek, mit tegyenek azért, hogy elkerüljék az esetleges feszültséget férjükkel. Ezek közül az egyik, hogy férjük kedvenc focicsapatának drukkoljanak.

Hogy mi kell ahhoz, hogy a házasság jól működjön? Nos, egy szaúd-arábiai házassági tanácsadó szerint egyszerű a képlet,

a nőknek kötelességük, hogy férjük kedvenc focicsapatának drukkoljanak, ezzel elkerülve a feszültségeket. 

Persze, ez nem minden. Az Al-Akhbariya tévécsatornának nyilatkozó Basma Jumaa szerint fontos, hogy a nők rugalmasnak legyenek és a problémamegoldásra helyezzék a hangsúlyt.

„A rugalmas emberek megoldást találnak minden problémára, a makacs emberek pedig problémát látnak minden helyzetben" – fogalmazta meg gondolatait a házassági tanácsadó.

A rugalmasság pedig Jumaa-nál azt jelenti, hogy a nő próbál azon témakörök iránt érdeklődni, amit szíve választottja imád. Mint például a labdarúgás. Jó, ha tud együtt szurkolni férjével, ha a csapat nyer; és az sem hátrány, ha megtanulja a szeretett csapat néhány játékosának nevét, illetve a kedvenc klub mezét viseli.

És, ha ez nem elég. A házassági tanácsadó arról is említést tett – persze a rugalmasság fogalma mögé bújva –, hogy a nőknek meg kell érteniük, ha férjük elmegy otthonról. Ilyenkor nem búslakodni kell, hanem kihasználni a lehetőséget, úgyis mindig van mit csinálni a háztartásban – olvasható a The New Arab cikkében.

Borítókép: FAYEZ NURELDINE / AFP