Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bognár György: llyen rossz futballmeccset nagyon ritkán látok

Bognár György: llyen rossz futballmeccset nagyon ritkán látok

Sport & Szabadidő

Bognár György: llyen rossz futballmeccset nagyon ritkán látok

Sport & Szabadidő

Promotions - 2021.01.25. 21:41

A Paks vezetőedzője, Bognár György kritikusan beszélt csapata teljesítményéről a DVTK elleni, győztes OTP Bank Liga-mérkőzést követően.

A Paks vezetőedzői posztját 2020 szeptembere óta tölti be a korábbi 50-szeres magyar válogatott játékos, Bognár György. A váltás pedig sikeresnek mondható, amióta ugyanis Bognár irányít, a csapat látványosabb, támadóbb szellemű futballt mutat be, ami eredményességgel is társul.

A tréner mérlege eddigi 14 meccsén kifejezetten pozitív:

  • 8 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség;
  • 29 lőtt és 22 kapott gól;
  • meccsenkénti gólátlaga 2,07

A szakemberre nemcsak csapata teljesítménye, de mérkőzés utáni nyilatkozatai miatt is érdemes figyelni. Bognár György mindig őszintén, kritikusan, önkritikusan fogalmazza meg gondolatait. Ekképp tett a DVTK elleni 2-1-re megnyert, OTP Bank Liga-mérkőzést követően is.

„Nagyon sok gól bennünk maradt. Ilyen rossz futballmeccset nagyon ritkán látok. Komolyan mondom, ha ezt még egyszer meg kell néznem – ha csak az összefoglalót -, hasba szúrom magam. Hihetetlen rossz teljesítmények voltak technikailag. Taktikailag ugye nagyjából a helyén volt, de nem tudtuk megtölteni tartalommal. Nagyon-nagyon rossz meccs volt, színvonaltalan. Hát, van hova javulnunk a következő hétre” 

– mondta az M4 Sportnak.

Igaz, a DVTK edzője, Zoran Zekić sem finomkodott. 

„Az első félidő után legszívesebben lecseréltem volna a teljes csapatot magamat is beleértve, mert egyáltalán nem voltunk meccsben" – mondta a horvát szakember. 

Borítókép: Bors / Végh István