Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez kész horror, félelmetesen nagyot bukott a svájci síző

Ez kész horror, félelmetesen nagyot bukott a svájci síző

Sport & Szabadidő

Ez kész horror, félelmetesen nagyot bukott a svájci síző

Sport & Szabadidő

Promotions 18:58

A síelők világkupa-sorozatának pénteki versenyében, Kitzbühelben a svájci versenyző, Urs Kryenbühl akkorát esett, hogy nézni is rossz.

Kitzbühelben tartják épp a síelők világkupa-sorozatának aktuális fordulóját, és már két nagyobb bukást is fel lehetett jegyezni. Az amerikai Ryan Cochran-Siegle a pálya mellett húzódó oldalhálónak csapódott, de szerencsére a versenyzőnek nem lett komolyabb baja, igaz, a felvételeket nézve, akár lehetett volna nagyobb is a gond az esésből. 

Versenytársa, Urs Kryenbühl sajnos már nem úszta meg pár karcolással. A síző a célegyenesbe 146,7 kilométer/órás sebességgel érkezett, majd hatalmas bukott. A svájci sportoló percekig mozdulatlanul feküdt a hóban. Végül mentőhelikopterrel 

Nem sokkal később a svájci Urs Kryenbühl a célegyenesben, hatalmas ugratás közben, 146,7 kilométer/órás sebességnél elvesztette egyensúlyát, és előrebukott. Hosszú percekig mozdulatlanul feküdt a célvonalon túl a hóban, az orvosi stáb gyors elsősegélyben részesítette, majd őt is helikopterrel szállították el – írja a The Sun.

Egészen félelmetes képsorok:

Borítókép: TIZIANA FABI / AFP