promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Real Madrid egy harmadosztályú csapat ellen esett ki a spanyol kupából – videó
Borítókép:  Quality Sport
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid nem bírt a harmadosztályú Alcoyano csapatával, és kiesett a Király-kupából.

Szerda este el voltak látva a futballszurkolók meccsekkel, mivel terítéken volt a Premier League, ahol nyert a Manchester City és a Manchester United is, volt Olasz szuperkupa, amit a Juventus húzott be a Napolival szemben, és akadt egy mérkőzés, ami valószínűleg a legkevesebb embert érdekelt: Alcoyano – Real Madrid.

Persze nem lenézzük a spanyol Király-kupát, csak egyszerűen mindenki kötelezőnek érezte, hogy a Real nyerjen egy harmadosztályú csapat ellen.

Ez így is indult, mivel az első félidő végén vezetek a blancók: a 45-ik percben nem tudott felszabadítani a hazai csapat, Marcelo beadta a labdát, Éder Militao pedig 7 méterről, középről fejelt a kapu bal oldalába.

A Real nem találta a második gólt, és az Alcoyano a 80-ik percben egyenlíteni tudott, majd a hosszabbítást is kiharcolták.

A harmadosztályú csapat jól tartotta magát, de a 109-ik percben Ramón López kapott sárgát, és mivel már bezsebelt egyet, mehetett zuhanyozni. A gól azonban nem a Real Madridtól érkezett a 115-ik percben, hanem az Alcoyano lőtte be.

A Real még próbálkozott, de Zidane csapata nem találta a rést a pajzson, így a blancók nem jutottak be a legjobb 16 közé.

Alcoyano - Real Madrid: 2-1

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás