promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly panaszokkal szállították kórházba Cseh Lászlót – műteni kellett
Borítókép:  Blikk
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erős hasi fájdalmakkal szállították kórházba a világklasszis úszót, Cseh Lászlót. A sportolót meg is kellett műteni. 

Cseh Laci szerencsére már jobban van, és az InfoRádiónak árult el részleteket a rosszullétével kapcsolatban. Kiderült az is, hogy mi okozta a hirtelen fájdalmakat.

„Vakbélgyulladás miatt a múlt hétfőn megoperáltak. [...] Próbálok arra majd odafigyelni, hogy ne ész nélkül kezdjem el az edzéseket, nehogy valami komolyabb sérülés legyen ennek a hátulütője”

– mondta el a BVSC sportolója. 

Az interjúból az is kiderült, hogy az úszónak szerencsére nem kellett sok időt a kórházban töltenie, csupán két nap erejéig tartották bent. A varratait várhatóan csütörtökön távolítják el, akkor konzultál az orvosával is arról, hogy a továbbiakban milyen edzésmunkát végezhet.

Ezenkívül persze szó esett Laci 2020-as, elég nehéznek mondható évéről is. Szakember segítségét kérte a félbeszakadt országos bajnokság kapcsán, akihez azóta is rendszeresen jár. 

„Úgy érzem, sikerült kicsit jobban elhelyeznem magam térben. A betegség miatt megint egy kicsit át kell alakítanom a felkészülésemet, de remélem, ha fejben erős tudok lenni, sokkal könnyebb lesz minden"

– fogalmazott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás