promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Chelsea klubrekordot jelentő összegért hozná el a Dortmund sztárját
Borítókép:  JANHÜBNER / POOL / VIAFIROSPORTPHOTO / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sajtóértesülések szerint a Chelsea arra készül, hogy 2021 nyarán, klubrekordot jelentő összegért elhozza a Borussia Dortmundtól Erling Haalandot.

A világ egyik leginkább érdeklődésre számon tartott futballistája a Borussia Dortmund labdarúgója, Erling Haaland. A norvég futballistáért sorban állnak a topklubok. A támadót a hírek szerint a Real Madrid, a Manchester United és Manchester City is leigazolná. Most ebbe a sorba állt be egy újabb Premier League-csapat, a Chlesea. A The Athletic pedig úgy tudja,

a londoni klub klubrekordot jelentő összegért, már ezen a nyáron elhozná Haalandot a Dortmundtól.

A játékos szerződésében szereplő kivásárlási összeg 75 millió euró, ami azonban a 2021/2022-es szezon végéig nem aktív. Így a német klub  ezen a nyáron jóval magasabb összeget is elkérhet a futballistáért. A hírek szerint a Chelsea vezetősége pedig hajlandó kinyitni a pénztárcát, s egy jókora összeget letenni az asztalra a világ egyik legjobb fiataljáért.

Amióta Haaland a Dortmundhoz igazolt, bizonyította, hogy a legmagasabb szinten is megállja a helyét. Csapatában eddig 35 mérkőzést játszott, ezalatt 35 gólt lőtt és több rekordot is megdöntött már.

A Transfermarkt Erling Haaland piaci értékét jelenleg 100 millió euróra becsüli. A Chelsea eddigi legdrágább játékosa az a Kepa Arrizabalaga, akiért 80 millió eurót fizetett a Chelsea az Athletic Bilbaónak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás