Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A spanyol sajtó nekiesett Eden Hazardnak

A spanyol sajtó nekiesett Eden Hazardnak

Sport & Szabadidő

A spanyol sajtó nekiesett Eden Hazardnak

Sport & Szabadidő

HZS 12:12

A Real Madrid 2-1-re kikapott az Atlético Bilbaótól a spanyol Szuperkupa elődöntőjében. A mérkőzést követően a spanyol keményen nekiment Eden Hazardnak. Az AS például arról írt, hogy a belga támadó rosszból rosszból még rosszabb lett, és, hogy egyszerűen nincs helye Zidane csapatában.

Nem lesz El Clásico a spanyol Szuperkupa döntőjében. Ugyan a Barcelona – ha nehezen is –, de bejutott a fináléba, azonban a Real Madrid 2-1-es vereséget szenvedett az Atlético Bilbaótól az elődöntőben, így a baszk csapat lesz a katalán együttes ellenfele. A Real meccse után a spanyol sajtó nem kímélte a mérkőzésen nem túl jól futballozó Eden Hazardot.

Az AS arról írt, hogy a belga támadó rosszból rosszból még rosszabb lett, és, hogy  egyszerűen nincs helye Zidane csapatában. Sokat mondó adat, hogy Hazard, amíg a pályán volt (A játékost edzője a 67. percben lecserélte), addig egyetlen sikeres cselt sem hajtott végre

„Képtelen veszélyes helyzetet kialakítani. Madrid várt rá, de nincs idő. Edennek egyelőre nincs helye" – áll az AS cikkében.

A másik spanyol lap, a Marca úgy fogalmazot, Hazard nem önmaga, és, hogy sokkal többet kell tennie a pályán.

Amióta Eden Hazard a Real Madridhoz igazolt 32 mérkőzésen mindössze 3 gólt szerzett. Többször bajlódott izomsérüléssel és a kondicionális állapotára is nem egyszer akadt panasz. Ennek ellenére Zidane úgy gondolja, időre és türelemre van szüksége játékosának, akinek jelenleg alacsonyan van az önbizalma.

 

Borítókép: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP