Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hiába a változások, a diósgyőri ultrák megtisztulást akarnak

Hiába a változások, a diósgyőri ultrák megtisztulást akarnak

Sport & Szabadidő

Hiába a változások, a diósgyőri ultrák megtisztulást akarnak

Sport & Szabadidő

HZS - 2021.01.15. 21:41

A diósgyőri szurkolók teljes megtisztulást akarnak a DVTK-nál. „Nem hátrálunk! A sátor új, a bohócok a régiek! A cirkusz megy tovább!" – írták.

Hiába vannak változások a DVTK-nál – új tulajdonos és vezetőedző jött a klubhoz –, a csapat ultrái továbbra is megtisztulást akarnak. Ennek az utóbbi hetekben többször hangott adtak. Még az előző év végén látogatották meg a csapat edzését a drukkerek, és mint az Ultras Diósgőr Facebook-oldalán olvasható:

„Kb. 40-50 autó gurult be az edzőközpontba, hangos dudálás kíséretében. Haragunkat és elvárásainkat széles skálán tolmácsoltuk és nem felejtünk el és nem bocsájtunk meg semmit!"

– írták.

Egy nyílt levelet követően az ultrák január 8-án újfent jelezték: teljes megtisztulást akarnak. Legutóbb pedig január 13-án adtak hangot a Szervezett Szurkolói Csoportok annak, hogy hiába az új év, új tulajdonos, a vezetők a régiek.

„Nem hátrálunk! A sátor új, a bohócok a régiek! A cirkusz megy tovább!" – szól az üzenet, amelyet az Avasi kilátóra helyeztek el.

A DVTK jelenleg az OTP Bank Liga utolsó helyén áll: 15 forduló alatt 10 pontot szerzett, 18 gólt rúgott és 31-et kapott.

Borítókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP