Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tudod mi a hasonlóság Lukaku és Shaquille O’Neal között?

Tudod mi a hasonlóság Lukaku és Shaquille O’Neal között?

Sport & Szabadidő

Tudod mi a hasonlóság Lukaku és Shaquille O’Neal között?

Sport & Szabadidő

HZS 18:58

„Lukakunak és Shaquille O’Neal legnagyobb erőssége a fizikai erejük" – így vélekedik csapattársáról az Inter játékosa, Nicolo Barella.

Az Inter az olasz bajnokság, a Serie A 2020/2021-es szezonjában eddig remekül szerepel. Az Antonio Conte által irányított csapat jeleneg 37 pontot szerezve, 17 forduló után a második helyen áll, három pontra lemaradva az első AC Milantól. Abban, hogy a milánói együttes versenyben van a bajnoki címért, fontos szerepet játszik Romelu Lukaku.

A belga támadó a jelenleg zajó idényben eddig – minden sorozatot figyelembe véve – 21 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 16 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott. Taktikai érettségével és erejével is kiemelkedik a csapatból Lukaku. Jelen esetben maradjunk most az utóbbi tényezőnél, főleg azért, mert csapattársa, Nicolo Barella Lukakut az NBA-legendához, Shaquille O’Nealhez hasonlította.

„Lukakunak és Shaquille O’Neal legnagyobb erőssége a fizikai erejük. Lukaku azonban ennél sokkal több. Még az edzésen is két vagy három játékosra kell ahhoz, hogy megállítsuk. Egy természeti erő"

– fogalmazott Barella a Goal.com szerint.

Borítókép: GIUSEPPE MAFFIA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP