promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A madridi sztárok egy 30 éves Fiattal mentek edzésre a nagy hóban
Borítókép:  CESAR MANSO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába a szokatlan havazás Madridban, az Atlético vezetőedzője, Diego Simeone nem rendelt el pihenőt, edzést tart játékosainak. Játékosai közül pedig négyen luxusautó helyett, egy harmincéves, 4X4-es Fiat Pandával mentek edzésre, mert az „jól megy a hóban".

Spanyolország fővárosában, Madridban eddig még nem látott havazást tapasztalnak a helyiek. Hiában azonban a szokatlan, hideg idő, az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone nem rendelt el pihenőt, edzést tart játékosainak. A futballistáknak pedig valahogyan el kell jutniuk a Atlético stadionjába, a Wanda Metropolitanóba. A csapat játékosa, Yannick Carrasco élelmes megoldást válaszott,

kölcsönkérte szomszédja, 1990-es gyártású, 4X4-es Fiat Pandáját, hogy azzal menjen tréningre

– írja a Sportbible. A focista meg is indokolta választását, mint írta, azért tett így, mert a 30 éves járgány „jól megy a hóban". (Azt csak csendben jegyezzük meg, hogy a kocsi jelenlegi piaci ára 3500 font körül mozog, míg Carrasco heti fizetése 180 ezer font.)

A labdarúgó három csapattársát, Thomas Lemart, Sime Vrsaljkót és Mario Hermosót is felszedte útja során, a négy játékos a megbízható autónak köszönhetően biztonságban odaért Simeone edzésére.

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás