promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon aranyos, ahogy Messi fia örül apja szabadrúgás góljának
Borítókép:  JORGE GUERRERO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona játékosa, Lionel Messi pazar szabadrúgást gólt szerzett a Granada elleni mérkőzésen a  spanyol bajnokság 18. fordulójában. Érdemes megnézni, hogy az argentin labdarúgó fia, Mateo Messi hogyan örül apja találatának.

A Barcelona a spanyol bajnokság (La Liga) 18. fordulójában 4-0-ra nyert a Granada otthonában. A mérkőzésen Antoine Griezmann és Lionel Messi kétszer-kétszer talált be. Győzelmével a katalán csapat sorozatban harmadik győzelmét aratta és feljött a tabella harmadik helyére. (Az első helyen az az Atlético Madrid áll, amely a második Real Madridnál és a Barcelonánál is három-három mérkőzéssel kevesebbet játszott.)

Azzal kapcsolatban, hogy Messi két gólt lőtt, két érdekességet is érdemes megemlíteni:

  • az argentin az egyetlen játékos a La Ligában, aki tizenöt egymást követő idényben képes volt arra, hogy tíz vagy annál több találatot szerezzen egy adott szezonban;
  • azzal, hogy szabadrúgásból is betalált a Granada ellen, immár több gólt szerzett klubszinten szabadrúgásgól, mint Cristiano Ronaldo. Messi 48-szor talált be a Barcelonában, míg Ronaldo csapataiban 47-szer.

Azt pedig külön érdemes megnézni, hogy Mateo Messi, hogyan örül édesapja Granada elleni találatának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás