promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szögletzászló miatt sérült meg a Chelsea játékosa
Borítókép:  ANDY RAIN / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Chelsea-Manchester City mérkőzésen Timo Werner nem hétköznapi módon sérült meg. A játékos belerúgott a szögletzászlóba.

A Premier League 2020/2021-es szezonjának 17. fordulójában a Chelsea-Manchester City rangadót rendeztek. Azonban a találkozó sokkal inkább szólt a City tudatosan felépített játékáról, mintsem arról, hogy a londoni együttes nagyobb ellenállást tudott volna kifejteni. Pep Guardiola együttese 35 perc alatt három gólt rúgott, ezzel már az első félidő vége előtt eldöntötte a három pont sorsának kérdését.

Nemcsak a Chelsea, illetve annak vezetőedzője, Frank Lampard küszködött, de az együttes játékosa, Timo Werner is. Az RB Leipzigtől szerződtetett támadó egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mint arra a The Tactical Times Twitter-oldalán rámutat,

a német csatár az előző idényben, a Bundesligában 90 percenként 0,86 gólt szerzett, addig a Premier League-ben 90 perc/0,25 gólos átlaggal „dolgozik".

Ennek tetejében még szerencséje sincs Wernernek, ugyanis a City elleni mérkőzés hajrájban még a szögletzászló is „leszerelte őt". Meg is sérült a játékos...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás