promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A City játékosa ismét szabályt szegett, és ez még nem minden
Borítókép:  JASON CAIRNDUFF / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Manchester City játékosa, Benjamin Mendy ismét megszegte a koronavírus-járvány idejére előírt szabályokat. A focista ugyanis szilveszteri bulit tartott. De ez még nem minden, a futballista barátnője tudta nélkül „nagyfenekű latin" csajokat hívott volna magához.

A Manchester City, Benjamin Mendy megszegte a koronavírus-járvány idejére előírt szabályokat azzal, hogy lakásában szilveszteri bulit tartott. A francia futballista egyébként nem először tett ilyet, előző év októberében szintén szabályellenesen adott partit. 

A játékos elismerte a tettét, miszerint az összejövetelen ott volt a barátnője, unokahúga, unokaöccse, barátnőjének a barátja, illetve annak a partnere, ráadásul még egy séf is. (A szabályok szerint csak az egy háztartásban élők lehetnek jelen bármilyen családi rendezvényen.) Az angol klub közelményében csalódottságának adott hangot, egyúttal jelezte, belső vizsgálatot fog tartani – írja a The Sun.

„Nagy zaj volt, lehetett hallani, ahogy a csajok üvöltöznek és szórakoznak. Éjfélkor hatalmas tüzijáték volt, ami tartott vagy tíz percig, s biztosan egy vagyonba került. A parti a hajnali órákig tartott. Mendy egy idióta, hogy megszegte a szabályokat" – mondta az angol bulvárlapnak egy helybéli.

De ez még nem minden. A The Sun ugyanis arról is tudomást szerzett, hogy Mendy – barátnője háta mögött – arra kért egy modellügynököt, hogy küldjük neki lányokat Londonból a házába, Cheshire-be. Mint ahogy a játékos leírta, „nagyfenekű latin csajokat" szeretne. Arra nincs bizonyíték, hogy meg is érkeztek volna hölgyek a focista otthonába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás