promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legóból örökítették meg Grosjean balesetét
Borítókép:  HAMAD I MOHAMMED / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Formula-1 néha okoz meglepő pillanatokat és vannak akik elég kivételes módon dolgozzák fel ezeket. Vannak például olyanok, akik maketteket készítenek ezekből.

A rajongók már nem igazán számoltak nagy izgalmakkal a szezon végére, de az élet néha átírja a forgatókönyvet. A Bahreini Nagydíj egy elképesztően izgalmas versenyt hozott az elején egy brutális balesettel, melyet a francia Romain Grosjean szenvedett el. Régen láttunk már olyan nagy ütközést melynek végén hatalmas tűz csapott fel egy versenyautóból és olyat, hogy a lángok közül kell kiszabadítani egy versenyzőt.

A dolgok végül szerencsés fordulatot vettek, az F1-ből pedig az idén távozó pilóta megúszta kisebb égési sérülésekkel, melyekből lassan már felépül. A megrázó képsorokkal azóta rengeteg helyen találkozhattunk és mint az alábbi poszton látszik, vannak akik elég különleges módon örökítették meg ezt.

Mindezt a ddntube nevű Instagram csatornán osztották meg, melyen több más hasonló alkotás is található, de nem csak a motorsporttal, hanem például olyan ismert filmekkel kapcsolatban mint a Top Gun. A Grosjeanról szóló képek viszont leginkább azoknak a tiszteletére készült, akiknek nagy szerepe van abban, hogy a Haas pilótája életben maradt.

Van azonban egy másik hely, amit szintén érdemes felkeresni, ha szeretjük a Formula-1-et. A Fábrica de Pilotos oldalon ugyanis olyan maketteket találunk, melyek a versenysorozat legendás pillanatait idézik fel. Grosjean esete mellett megtalálható például Keke Rosberg vagy éppen Emerson Fittipaldi autója, de olyan érdekességet is találhaunk, mint Ayrton Senna 1991-es sikere a Brazil Nagydíjon. A háromszoros világbajnokról viszont a leginkább figyelemfelkeltő alkotás a halálos kimenetelű Imolai baleset egy új szemszögből.

Ayrton Senna Imola 1994 Em 2019 se completa 25 anos dos eventos em San Marino. Esse diorama é nada mais do que o desejo de todos nós.

Közzétette: Fábrica de Pilotos – 2019. február 8., péntek
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás