promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt Szoboszlai új edzője, ez lesz az első meccse a lipcsei csapatban
Borítókép:  APA-PictureDesk via AFP/David Geieregger
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Julian Nagelsmann, az RB Leipzig vezetőedzője elmondta, mikor debütál Szoboszlai Dominik a lipcsei csapatban.

A 20 éves Szoboszlai Dominik csütörtökön írta alá az öt évre szóló szerződését a lipcsei csapatnál. A fiatal középpályást elképesztő összegért vette meg a klub, amivel ő lett minden idők legdrágább magyar labdarúgója.

Ezek után már csak az a nagy kérdés, hogy Dominik mikor játszhat először az új csapatában. Erről Julian Nagelsmann, a klub vezetőedzője beszélt a legutóbbi sajtótájékoztatón.

„Az érkezése után röviden beszélgettünk. Dominik szimpatikus fiatalember, stabil benyomást kelt, fizikálisan is nagyon rendben van. A középpálya szinte minden posztján játszani tud, ráadásul kiváló a rúgótechnikája, kiválóan lő jobbal, hatalmas segítségünkre tud lenni a gólok és a gólpasszok terén is. Nagy céljai vannak, és biztos vagyok abban, hogy magabiztosan fog pályára lépni és teljesíteni”

- idézte Nagelsmann-t az NB1.hu.

A vezetőedző elmondta, hogy Dominik a január 2-i, Stuttgart elleni mérkőzésen még nem játszhat, de utána már a rendelkezésükre állhat. Ez azt jelenti, hogy Szoboszlai várhatóan a január 9-i, Dortmund elleni rangadón fog először pályára lépni az új csapatában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás