Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Conor McGregor elképesztő összegű, egyben pofátlan kihívást kapott

Conor McGregor elképesztő összegű, egyben pofátlan kihívást kapott

Sport & Szabadidő

Conor McGregor elképesztő összegű, egyben pofátlan kihívást kapott

Sport & Szabadidő

Promotions 12:50

Jake Paul egy pimasz videóban jelezte, ötvenmillió dolláros ajánlatot tett Conor McGregornak. A világhírű youtuber bokszmeccsre hívja az UFC-legendát.

Az ismert youtuber, Jake Paul úgy tűnik nagyon belejött az ökölvívásba. Legutóbb arról számoltunk be vele kapcsolatban, hogy kiütötte a korábbi NBA-játékost, Nate Robinsont – mérlege így már két mérkőzésből, két győzelem. A fimoman szólva sem a szerénységéről ismert fiatalember úgy felbátorodott sikerein, hogy azonnal bokszolni hívta a ketrecharcost, Conor McGregort.

A rövidke felvételen ez a kedves úriember egy ír zászlóba burkolózva, kék Lamborghini Huracanjában ülve kedvesen érdeklődik McGregor hogyléte felől (mi a f*sz van, te ír p*cs?), majd annak feleségét is szájára veszi – írja a Businnes Insider.

„A csapatom küldött neked egy 50 millió dolláros ajánlatot. 50 millió készpénz. A legnagyobb ajánlat, amit valaha kaptál, de te még mindig félsz ellenem harcolni, Conor.  Kerülsz engem, mert nem akarsz kikapni egy youtubertől. Te 0-1-s  a mérleged, mint bokszoló, nekem 2-0-s" – fogalmazott Jake Paul.

Az ír ketrecharcos még nem válaszolt a felkérésre.

Borítókép: STEVE MARCUS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP