promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jake Paul youtuber szerint ő lehet az új Floyd Mayweather

Jake Paul youtuber szerint ő lehet az új Floyd Mayweather

Sport & Szabadidő

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ismert youtuber, Jake Paul legutóbb ringbe szállt, s kiütötte a korábbi NBA-játékost, Nate Robinsont. Részben ettől annyira megjött az önbizalma, hogy rögtön azt nyilatkozta, ő lehet az új Floyd Mayweather.

A húszmillió feliratkozóval rendelkező youtuber, Jake Paul a minap ringbe lépett, és kiütötte a korábbi NBA-játékost, Nate Robinsont. A mérkőzés végeredménye, s alakulása nem annyira meglepő, hiszen Jake már évek óta bokszol és egy nap szeretne profi lenni (eddig kétszer lépett a ringbe, mindkétszer kiütéssel nyert), míg Nate csak nemrég kóstolt bele az ökölvívás világába. A korábbi NBA-kosaras többször a padlóra került, végül orvosai segítségével állt talpra.

A magabiztos győzelem után Jake Paul önbizalomtól duzzadva nyilatkozott a BoxingScene-nek.

„Profi bokszóló vagyok és itt maradok. Amikor azoktat a tíz unciás kesztyűket rámteszik, gonosz leszek, igazi kutya. Amikor ezek az MMA-harcosok bejönnek a ringbe egy problémás kölyökkel fognak találkozni. Velem fognak találkozni. Azért vagyok itt, hogy dollármilliókat keressek, és hogy többmillió pay-per-view-t adjak el, én leszek az egyik legnagyobb sztár. Azt gondolom, én lehetek az új Floyd Mayweather” – fogalmazott Jake.

Borítókép:  JOE SCARNICI / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás