promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az iráni focista bedobásból talált a kapuba – videó
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: MARVIN IBO GONGOR / GES-SPORTFOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Peykan FC játékosa, Mahan Rahmani egy szaltózó mozdulat után szerzett gólt – bedobásból. Ritkán látható jelenet.

Vannak olyan játékosok, akik hatalmas bedobásaikról ismertek. A Stoke City korábbi védője, Rory Delap percekig törölgette a labdát mielőtt behajította volna azt az ellenfél kapuja elé. Az angol csapat játékosa ezen képességét igyekezett minél jobban kihasználni. Együttesének több variációja is volt arra, hogyan szerezzen gólt Rory Delap bedobásai után. De, ha magyar színtéren kalandozunk, Djordje Kamber neve kerülhet elő. A Budapest Honvéd védő szintén hatalmasat tud dobni, ezzel nagy veszélyt okozva.

Egyelőre azonban sem Rory Delap, sem Djordje Kamber nem volt képes arra, amire Mahan Rahmani. A Peykan FC iráni futballistája a Gol Gohar elleni bajnoki mérkőzésen szerzett gólt – bedobásból. A találatát pedig egy könnyed szaltózás előzte meg – írja a Guardian. (Tegyük hozzá, annak köszönhetően lett érvényes a gól, hogy a Gol Gohar kapusa játékba avatkozott.)

A gól 1:04-től látható:

A nagy bedobás kapcsán Horti Gábor egyik aranyköpése juthat eszünkbe. A kommentátor Benjamin Schwarz, korábbi 1860 München játékos mozdulatát ekképp írta le:

„ő is jó kőhajítógép".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás