Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Továbbra is támogatjuk Solskjaert, hosszú távú terveink vannak vele"

„Továbbra is támogatjuk Solskjaert, hosszú távú terveink vannak vele"

Sport & Szabadidő

„Továbbra is támogatjuk Solskjaert, hosszú távú terveink vannak vele"

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.12.05. 08:08

A Manchester United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward megvédte a csapat vezetőedzőjét, Ole Gunnar Solskjaer, egyúttal jelezve, hosszú távra terveznek a norvég szakemberrel.

A Manchester United játéka mint egy hullámvasút, a csapat hol jobb, hol rosszabb sorozatot produkál. Mivel az állandóság és az együttes vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer nincsenek közös nevezőn, időnként a kritikusok hangot adnak annak, miszerint nem biztos, hogy a norvég szakember a megfelelő az angol csapat irányítására. 

Annak ellenére, hogy a United jelenleg a Premier League 9. helyén áll 5 győzelemmel, 3 vereséggel és 1 döntetlennel, és veszélyben van a továbbjutása a Bajnokok Ligája csoportjából, a klub ügyvezető alelnöke, Ed  Woodward megingathatatlan. Mi több, boldog azzal a folyamattal, ami Solskjaer érkezése óta zajlik.

    Erről Woodward online szurkolói fórumon beszélt, ahol egyebek között hangsúlyozta, továbbra is támogatja vezetőség Solskjaert, s hosszú távra terveznek vele, egyúttal a nyári átigazolási időszakra koncentrálnak.

    „Egyértelmű, hogy az, ami a pályán történik az a legfontosabb, miközben a stadion nem ugyanaz szurkolók nélkül. A legutóbbi, április beszéletés óta megjártunk mélységeket és magasságokat, volt egy 14 mecces veretlenségi sorozat, harmadik helyen végeztünk a Premier League-ben, legyőztük a PSG és a Lipcsét a Bl-ben. Tudjuk, kemény munka áll még előttünk, hogy trófeákat szerezzünk. De látjuk a pozitív jeleket a pályán és az edzéseken" – idézi Woodward szavait a Sky Sports.

    Az ügyvezető alelnöke jelezte, télen nem, sokkal inkább nyáron várható nagyobb költekezés, a klub arra az időszakra helyezi a hangsúlyt.

    Borítókép: ADAM DAVY / POOL / AFP