Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már a 2. percben vezetett a Real Madrid, ám ez sem volt elég a győzelemhez – videó

Már a 2. percben vezetett a Real Madrid, ám ez sem volt elég a győzelemhez – videó

Sport & Szabadidő

Már a 2. percben vezetett a Real Madrid, ám ez sem volt elég a győzelemhez – videó

Sport & Szabadidő

TK - 2020.11.21. 18:41

A tartalékosan pályára lépő Real Madrid nem tudta legyőzni idegenben a Villarreal együttesét, a mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget.

A válogatott hetek után újraindult az európai klubfutball, a spanyol labdarúgó-bajnokság, azaz a La Liga aktuális fordulójában a Real Madrid a tabella második helyén álló Villarreal otthonába látogatott – miközben a királyi gárda csak negyedik a pontvadászatban, igaz egy meccsel kevesebbet játszott, mint ellenfele.

Különböző okok miatt a Real Madrid meglehetősen tartalékos összeállításban lépett pályára. Ennek is köszönhető, hogy a kezdőcsapatban találta magát az a Mariano Diaz, akit a szezon előtt boldog-boldogtalannak felajánlott a spanyol bajnoki címvédő vezetősége. A játékosra senki sem csapott le, most pedig meghálálta azt, hogy maradhatott:

a 2. percben – egészen pontosan 105 másodperccel a kezdősípszót követően – megszerezte a vezetést csapatának.

Ezzel nagyjából el is mondtunk minden fontos eseményt az első félidőről, hiszen a gólon kívül csak egy-egy helyzet alakult ki a kapuk előtt, ám ezekből nem született gól.

A második félidő már eseménydúsabban telt (Gerard Moreno két ziccert rontott), ehhez az is hozzájárult, hogy a Villarreal vezetőedzője, Unai Emery hármat cserélt, mire válaszul Zinédine Zidane pályára küldre Iscót és Vinícius Júniort.

Ám ez sem hozta volna meg a hazai gólt, ha Thibaut Courtois nem hoz össze teljesen feleslegesen egy büntetőt, amit Moreno értékesíteni tudott. Sőt, a hosszabbítás perceiben a Real Madrid kölcsönjátékosa, Kubo Takefusza hatalmas helyzetben hibázott.

Így a királyi gárda egy pontott el tudott hozni a Villarreal otthonából.

Borítókép: a Real Madrid játékosai. Forrás: AFP/Jose Jordan.