promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem egy kezdőcsapatnyi sérültje van a Liverpoolnak
Borítókép:  SHAUN BOTTERILL / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpoolnál szinte majd minden napra jut egy sérült. Az angol csapat vezetőedzője, Jürgen Klopp úgy készül a Leicester City elleni Premier League-mérkőzésre, hogy kilenc játékosára nem számítnat.

Szinte nem múlik el nap, hogy ne sérülne meg valamelyik Liverpool-játékos. Legutóbb Jordan Hendersont kellett lecserélni a Belgium elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. A játékos izomsérülés miatt hagyta el a pályát. Amennyiben csak a novemberi hónapot és a Pool' megsérült (vagy koronavírusos) játékosait nézzük, akkor a következőket látjuk a Goal.com listája alapján:

  • november 8.: Trent Alexander-Arnold, vádlisérülés;
  • november 11.: Joe Gomez, térdsérülés;
  • november 12.: Andy Robertson, combhajlító izom sérülés;
  • november 13.: Mohamed Salah, pozitív koronavírus-teszt;
  • november 15. Jordan Henderson, izomsérülés.

Rajtuk kívül az angol csapat vezetőedzője, Jürgen Klopp nem számíthat Virgil van Dijkra, Fabinhóra, Thiagóra és Alex Oxlade-Chamberlainre. Amennyiben csak a felsorolt neveket nézzük, kilenc olyan játékosára nem számíthat a német szakember, akik amennyiben egészségesek, a kezdőcsapatban kapnának helyet.

Természetesen a Twitteren nem késlekedtek a helyzet humoros oldalát is bemutatni. Alább látható a Liverpool kezdőcsapata a hétvégi, Leicester City elleni meccsen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás