promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reptéren éjszakázott az Arsenal játékosa és a gaboni válogatott
Borítókép:  GABRIEL BOUYS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adminisztrációs okok miatt a gaboni válogatottnak a banjuli reptéren kellett töltenie az éjszakát. Az afrikai csapat játékosa, Pierre-Emerick Aubameyang szerint olyan volt az egész, „mintha visszamentünk volna a 90-es évekbe”.

Az Arsenal játékosa, Pierre-Emerick Aubameyang és válogatott csapattársai a banjuli reptéren töltötték az éjszakát a Gambia elleni, az Afrikai Nemzetek Kupája-mérkőzés előtt – számolt be a hírről a Reuters.

A gaboni csapat küldöttségének állítása szerint adminisztrációs problémák miatt nem léphettek be Gambiába, emiatt pedig helyi idő szerint 23:30-tól egészen hajnali hatig kellett várakozniuk a reptéren. A csapat csak a gambiai sportminiszter közbenjárását követően indulhatott útnak a szállodájába.

„Szép munka Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF)! Mintha visszamentünk volna a 90-es évekbe. Ez nem fog minket demotiválni, de az embereknek tudniuk kell erről és a CAF-nak vállalnia kell a felelősséget. Most 2020-at írunk, és mindannyian azt akarjuk, hogy Afrika jobb legyen, de így nem lesz” 

– írta Twitter-oldalán a csapat sztárja, Aubameyang.

A támadó egyébként, Denis Bouangával egyetemben közösségi oldalain végig közvetítette az eseményeket.

Helyi idő szerint hétfőn, 17:00-kor lép pályára Gambia fővárosában, Bakauban Gabon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás