promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forma-1: ezeket a zenéket hallgasd a Török Nagydíj előtt
Borítókép:  OZAN KOSE / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezúttal Törökországba látogat el a mezőny, a Forma-1 pedig újfent remek zenelistát készített ehhez.

Kilenc év telt el azóta, hogy az F1 az isztambuli versenypályára látogatott és ekkor rendezték meg az eddigi utolsó Török Nagydíjat is. A koronavírus-járvány viszont felborította az előzetesen tervezett versenynaptárat, melyben jó pár beugró helyszín is található. A mostani is ilyen, hosszú idő után térnek vissza, igaz ezúttal nézők nélkül rendezik meg az eseményt.

Mindez egy újabb kihívás a pilóták számára, de még érdekesebb, hogy már ezen a hétvégén bebiztosíthatja a világbajnoki címét a brit Lewis Hamilton. Ha sikerül neki, akkor ez már a hetedik lesz, amivel beérheti a rekorder német Michael Schumachert.

A szervezők ehhez is biztosítottak egy jó kis zenei lejátszási listát, amivel lehet hangolódni a futamra. A 2019-es Brit Nagydíj óta szinte hagyomány, hogy minden verseny előtt megjelenik az F1 Tracks Takeover névű playlist, melynek összeállításához sokszor ismert előadókat, vagy éppen a mezőny tagjait kérik fel.

Ezúttal egy igazi klasszikus zenekar, az AC/DC legjobb számait válogatták össze. A legendás ausztrál együttesre egyébként is érdemes figyelni, hiszen hét év után egy vadonatúj albummal jelentkeznek majd. Ez PWR/UP címet kapta, egy dal pedig már október 6-án megjelent róla, a Shot In The Dark címmel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás