promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
NFL-érdekességek: úgy tűnik, hogy új szuperhős van születőben
Borítókép:  Alec Ingold. Forrás: Getty Images via AFP/Ethan Miller.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lement egy újabb forduló az NFL-ben, nézzük, hogy mire volt érdemes odafigyelni.

Majdnem két hónap eltelt: szeptember 27-én a Las Vegas Raiders ellen fordult elő utoljára, hogy meccset tudott nyerni a New England Patriots. Azóta zsinórban négy mérkőzésen kaptak ki, sorrendben a címvédő Kansas City Chiefs, a Denver Broncos, a San Francisco 49-ers és a Buffalo Bills ellen. Ezúttal a New York Jets jött szembe a 9. forduló hétfő esti meccsén, mely nagyon fordulatosra sikerült.

Az első negyedben még a Patriots vezetett 7-3-ra, de utána tíz pontos hátrányba kerültek, amit a végén sikerült megfordítaniuk, végül 30-27-re nyertek. Úgy látszik idén ez a nagy fordítások szezonja lesz, hisz ebben a fordulóban a Chiefs és a Pittsburgh Steelers is hasonlóan jött vissza, előbbi így nyert 33-31-re a Carolina Panthers ellen, utóbbi pedig a Dallas Cowboys-t verte 24-19-re. Ezekkel együtt már 29 olyan meccsnél járunk, melyen kétszámjegyű hátrányból nyert egy csapat.

Egy újabb szuperhős: az amerikai-futball egy nagyon kemény sport. Ezt senki sem vitatja, néha pedig az élet megmutatja, hogy ezt egy pillanatig sem szabad elfeledni. A Las Vegas Raiders játékosa, Alec Ingold vasárnap a Los Angeles Chargers elleni találkozón sérült meg, két bordáját is eltörte. Normális esetben azzal számolna az ember, hogy Ingold pihenőre megy ezek után, de valószínűleg nem így lesz.

A hírek szerint szerdán már edzésbe állt, igaz egyenlőre csak korlátozottan, ha pedig megkapja az orvosi engedélyt, akkor lehet, hogy már ott lesz a Broncos elleni mérkőzésen.

Még mindig veretlen a Steelers: ha nehezen is, de hozták a legutóbbi meccset pittsburghiek. A Cowboys már tíz ponttal vezetett, amikor jött egy nagy roham az utolsó negyedben, ekkor a Steelers 15 pontot szerzett, miközben ellenfelük egyet sem.

Az egész ligában már csak a pittsburghieknek nincs vereségük, ami pedig az igazán érdekes, hogy mindössze harmadik alkalommal tudták ezt megcsinálni történelmük során. 1978-ban és 2010-ben fordult még ilyen elő, akkor mindkétszer bejutottak a Super Bowlba, az elsőt pedig meg is nyerték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás