promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A francia szövetségi kapitány Pogba helyzetéről beszélt
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamp a Finnország elleni mérkőzést előtt szót ejtett arról, hogy látja játékosa Paul Pogba helyzetét.

A francia labdarúgó-válogatott november 11. és 17. között három mérkőzést játszik. A gall együttes előbb Finnország ellen lép pályára barátságos meccsen, majd jön két Nemzetek Ligája (Portugália, Svédország) találkozó. A francia nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Didier Deschamps már kihirdette keretét, amelynek tagja Paul Pogba is.

A középpályás jövője kérdéses a Manchester Unitednél, többször lehetett olvasni, hogy Pogba nem boldog az angol klubnál. Didier Deschamp a Finnország elleni mérkőzést előtt szót ejtett arról, hogy látja játékosa helyzetét – írja a a BBC.

„Olyan helyzetben van a klubjában, amelyben nem lehet boldog, sem a játékidejével, sem a posztjával. Nem a legjobb időszakát éli. Komoly sérüléseken ment át és a koronavírus is keményen megviselte. Újra el kell kapnia a ritmust. Ami engem illet, nem aggódom. Amikor egy játékos kényelmetlenül érzi magát klubjánál, akkor nyilvánvaló, hogy boldogan játszik a francia válogatottban. Beszélni fog az érzéseiről, s ahogy ismerem, jó irányba fognak haladni a dolgok”

– fogalmazott Deschamps.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás