promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pintér Attila lehet a Mezőkövesd új vezetőedzője
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miután menesztették a Mezőkövesd kispadjáról Kuttor Attilát, szinte azonnal felröppent a hír, hogy a csapat új vezetőedzője, a korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attila lehet.

„Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Kuttor Attila vezetőedzővel 2020. november 10-én. Utódjáról hamarosan intézkedünk, a további információkról értesítjük szurkolóinkat. Kuttor Attilának és stábjának ezúton is köszönjük a Mezőkövesd Zsóry FC-nél végzett tevékenységét, eredményeit, további pályafutásához sok sikert kívánunk!”

írta honlapján a Mezőkövesd. A menesztett Kuttor Attila az előző idényben Magyar Kupa-döntőig vezette együttesét, a bajnokságban pedig a negyedik helyet szerezte meg. A csapat jelenleg az OTP Bank Liga 2020/2021-es idényének eddig legrosszabbul teljesítő csapata. Az együttes tíz forduló alatt mindössze nyolc pontot gyűjtött össze (2 győzelem, 2 döntetlen, 6 vereség), ezzel utolsó helyen áll a bajnokságban. 

Kuttor Attila menesztésének hírét követően alig pár órát kellett arra várni, hogy kiderüljön: a korábbi magyar szövetségi kapitány, Pintér Attila a legesélyesebb a Mezőkövesd kispadjára. A csakfoci.hu értesülései szerint már november 10-én megkezdődnek a tárgyalások a jelenleg csapat nélküli Pintérrel. A portál megjegyezni, hogy felmerült Mátyus János neve is, de Pintér Attila az első számú jelölt.

Pintér már korábban, 2015 decembere és 2016 decembere között dolgozott Mezőkövesden.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás