Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Botrányosan játszottunk!" – kritikusan beszélt csapatáról a Vidi edzője

„Botrányosan játszottunk!" – kritikusan beszélt csapatáról a Vidi edzője

Sport & Szabadidő

„Botrányosan játszottunk!" – kritikusan beszélt csapatáról a Vidi edzője

Sport & Szabadidő

HZS 11:12

A MOL Fehérvár FC meglepetésre 3-1-es vereséget szenvedett az MTK otthonában. A találkozót követően a fehérvári csapat vezetőedzője, Márton Gábor nyugodtan, de kritikusan beszélt csapata teljesítményéről. „Rendkívül csalódott vagyok, legfőképp a hozzáállásunk miatt, mert ez elfogadhatatlan" – mondta a Vidi trénere.

Ahogyan arról az OTP Bank Liga 10. fordulójának szombaton lejátszott két mérkőzésének összefoglalójában beszámoltunk az MTK hazai pályán 3-1-re legyőzte a bajnoki címre hajtó MOL Fehérvár FC-t. A Fehérvárnak ezzel megszakadt a veretlenségi sorozata a 2020/2021-es bajnoki szezonban. A mérkőzést követően a Viid vezetőedzője, Márton Gábor csalódottan, egyben nagyon kritikusan nyilatkozott.

„Gratulálunk az MTK-nak, teljesen megérdemelten a győzelme. Botrányosan rosszul játszottunk! És rendkívül csalódott vagyok, legfőképp a hozzáállásunk miatt, mert ez elfogadhatatlan" – kezdte az NSO által online közvetített értékelését Márton Gábor .

Mint mondta, nem volt előjele annak, hogy csapata így fog futballozni az MTK elleni meccsen. Márton szerint az nem lehet, hogy az ellenfél jobban akar nyerni, mint mi. 

„Ki is lehet kapni, csak a hogyan a nem mindegy. S ez nem az a kategória volt" – tette hozzá. 

Arra is kitért, hogy az volt a MOL Fehérvár terve, hogy agresszívan letámad ellenfele térfelén, de ezt a fajta játékot „nem lehet sétálva játszani". Ahogy arra is számítottak, hogy az MTK szintén letámad, de – ahogy fogalmazott –, „mindenki úgy játszik, ahogy hagyják, s mi ma asszisztáltunk nekik". Arra kérdésre, hogy a félidőben hogyan próbált segíteni a csapatán, Márton elárulta, próbálta a játékosait kérdezni, mi a rossz teljesítményük oka, de nem erre nem kapott választ.

A MOL Fehérvár FC a 10. fordulót, kilenc lejátszott mérkőzést követően a harmadik helyen áll a tabellán.

Borítókép: BRUNO FAHY / BELGA / AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria