promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
NFL-érdekességek: a nagy fordítások fordulója
Borítókép:  Sarah Stier / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 8. forduló sem volt unalmas az NFL-ben, nézzük, hogy mire volt érdemes odafigyelni.

Fent és lent: a New York Giants és a Los Angeles Chargers is megtapasztalhatta azt, hogy milyen nehéz az élet – utóbbi ráadásul már sokadik alkalommal. A Giants a Tampa Bay Buccaneers csapatát fogadta, és bár az utolsó negyed előtt még előnyben volt, végül mégis Tom Brady csapata nyerte a meccset. Ami Brady számait illeti, neki ez volt pályafutása során a 38. találkozó, amin a csapata hátrányban volt az utolsó negyedben, valamint a 18. alkalom, hogy hétfő esti meccset nyert.

A Chargers pedig úgy tűnik, hogy negatív rekordra hajt, mivel a Denver Broncos elleni összecsapás már zsinórban a harmadik olyan volt, melyen úgy veszített, hogy legalább 17 pont előnyben volt. Ilyet korábban 2003-ban csinált egy csapat, mégpedig az Atlanta Falcons.

Baj van Baltimore-ban: a Baltimore Ravens együttese elég nagy gondba került, mivel hét játékosuk is karanténba került a koronavírus miatt. Marlon Humphreyról derült ki, hogy biztosan megfertőződött, így pedig minden olyan embernek, aki a csapaton belül kapcsolatban volt vele kötelező karanténba vonult. Ami biztos, hogy Humphreyhez hasonlóan a többi elkülönített is védőjátékos.

2020 Mahomes éve: ha van valaki, akinek szerencsés eddig az idei év karrier szempontjából, akkor az a Kansas City Chiefs irányítója, Patrick Mahomes. Egy Super Bowl-győzelem, egy fantasztikusan nagy összeg a csapattól (400 millió dollár), egy elképesztően hosszú szerződés (10 év) jegyében. Idén már ő lett az első a liga történetében, aki 8 meccs alatt legalább 20 touchdown passzt kiosztott, és most már ő az első, aki egy meccsen 400 yardot futott, miközben csak 5 TD passza volt és nem adta el a labdát. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás