promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra képbe került Pochettino a Manchester Unitednél
Borítókép:  IAN KINGTON / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United eddig, a 2020/2021-es szezonban mutatott teljesítményére pocsék. Nem véletlen, hogy a klub vezetősége újra felvette a kapcsolatot Mauricio Pochettinóval, aki Solskjaert követheti a kispadon.

A Manchester United eddig, a 2020/2021-es szezonban mutatott teljesítményére túl sok pozitív jellegű jelzőt nehéz találni. Az angol együttes jelenleg a Premier League 15. helyén áll, mérlege hat mérkőzés alatt: 2 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség. Míg a Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában idegenben kapott ki 2-1-re a Basaksehirtől.

(Az alábbi képen az látható, ahogy a United megszervezi csapatjátékát a törökök elleni BL-meccsen arra az esetre, ha labdát vesztene, mint látható, tízen támadnak, az ellenfél csatára pedig egyedül álldogál a félpálya környékén. Szervezettség jelei nem igazán fedezhetők fel.)

Az Ole Gunnar Solskjaer irányította együttes ráadásul az angol bajnokság hétvégi fordulójában a remekül szereplő Evertonhoz látogat, s amennyiben veszít, könnyen lehetséges, hogy a 17. (még épphogy nem kieső) helyre esik vissza. Az elmúlt hetek teljesítményét követően nem annyira meglepő, hogy a Manchester Evening News arról ír, hogy a United vezetősége felvette a kapcsolatot a Tottenham korábbi edzőjével, Mauricio Pochettinóval, aki Solskjaert követheti a kispadon. A portál már előző év decemberében írt arról, hogy az argentin szakembert megkereste az angol klub, s Pochettino szívesen elvállalta volna a munkát.

A Basaksehir elleni 2-1-es vereség után Solskjaert kérdezték arról, hogy félti-e állását. A norvég szakember nem kíván beszélni erről a kérdésről. Annyit jegyzett meg csupán, hogy természetesen vélemények mindig lesznek, de erősnek kell maradni.

[[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás