promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eden Hazard parádés góllal duplázta meg találatai számát a Real Madridban – videó
Borítókép:  Eden Hazard csapattársai körében. Forrás: AFP/Oscar del Pozo.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona legyőzése és az európai kupakirándulás után újra a spanyol labdarúgó-bajnokságban, azaz a La Liga-ban lépett pályára a Real Madrid, és győzte le magabiztosan az SD Huesca együttesét.

Az előző fordulóban a Real Madrid idegenben verte a Barcelonát, így az El Clasico megnyerése után már a vesztett pontok tekintetében is megelőzik katalán riválisát. A királyi gárda a Bajnokok Ligája aktuális fordulójában Németországba utazott, és csak a jó hajrájának köszönheti, hogy egy pontot el tudott hozni a Mönchengladbach otthonából.

Ez a másfél sikerélmény kellő alapot adott ahhoz, hogy a bennmaradásért küzdő kiscsapatot az SD Huescát is legyőzze a spanyol bajnokság címvédője. A vendégek azonban egészen bátran kezdtek, ám a Sergio Ramos vezette madridi védelem magabiztosan állt a lábán.

Ha már Ramos! A Real Madrid csapatkapitánya 500. La Liga-mérkőzésén lépett pályára – hihetetlen szám!

Az első félidő végén aztán Eden Hazard gondoskodott arról, hogy ne csak Ramosról szóljon a meccs, és egy szép csel után védhetetlenül lőtt a hálóba.

A belga irányító háromszázkilencvenkét nap után tudott újra gólt szerezni a Real Madrid mezében.

Ha már ennyire belejöttek a házigazdák, akkor Karim Benzema révén megduplázták az előnyüket, és lényegében már az első félidő végére eldöntötték a három pont sorsát.

A második játékrész elején a Huesca játékosai még megpróbáltak szépíteni, ám Benzema szép passzát követően Federico Valverde góljával minden nyitott kérdést lezárt. Ekkor már jöhettek a madridi cserék, és Zinedine Zidane pályára küldte Vinícius Jr., aki a Benzemával történt hétközi afférját követően igyekezett kiszolgálni francia csatártársát, de csak a Real elsőszámú csatárán múlt, hogy nem sikerült élni a lehetőséggel.

Az utolsó negyedórában a Huesca megszerezte a szépítő találatot, amire Benzemának volt válasza, így harmadszor is megverte ellenfelét az elsőosztályban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás