promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas az érdeklődés az Izland elleni Eb-pótselejtező iránt
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy óra alatt több mint 6000 jegy kelt el a Magyarország-Izland Európa-bajnoki-pótselejtező mérkőzésre. Van, akinek gyorsan sikerült belépőhöz jutnia, míg mások bosszúsak a fennakadások miatt. 

Kevesebb mint két hét, és a magyar labdarúgó-válogatott Izland ellen lép pályára a Puskás Arénában. A tét nagy: amelyik csapat nyer, az lesz ott a 2020-ra kiírt, végül a koronavírus-járvány miatt 2021-re eltolt Európa-bajnokságon. Az Izland-Magyaország Eb-pótselejtezőre a jegyeket október 30-án, 10:00-tól lehet megvenni. Alig nyílt meg a jegyvételi lehetőség, már ezer belépő el is kelt.

„10.00 óra óta probléma nélkül zajlik a jegyértékesítés férfi A-válogatott három novemberi mérkőzésére. Az első félórában már több ezer jegy gazdára talált. A vásárlók eddigi visszajelzései szerint zökkenőmentes a jegyhez jutás”

– írta Facebook-oldalán a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Később a szövetség már arról írt, hogy egy óra alatt több mint 6000 jegy talált gazdára, a legolcsóbb kategóriájú jegyek mind elfogytak a három mérkőzésre.

„A visszajelzések szerint az online jegyértékesítő felület fennakadás nélkül működik, bár a belépéshez várakozni kell, de érdemes kitartónak lenni”

– jegyzi meg az MLSZ, egyúttal felhívja a figyelmet arra, hogy a szurkolói kártya önmagában nem elegendő a jegyvásárláshoz, szükséges hozzá a Szurkolói Klubba történő belépés is, hiszen jelenleg csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak jegyet. 

A szövetség délután fél négy magasságában arra figyelmeztetett, hogy

„már csak pár ezer belépőt lehet megvásárolni a novemberi válogatott-mérkőzésekre. Ezen a héten kizárólag a Szurkoló Klub tagjai vásárolhatják meg kombinált jegyeiket az Izland elleni Eb-pótselejtezőre, valamint a szerbek és a törökök elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre”.

A reakciók azonban sokkal vegyesebb képet mutatnak. Van, aki azt írja, hogy meglepően gyorsan és zökkenőmentesen tudott jegyet venni, míg mások legfagyott rendszerről, visszasorolásokról írnak. Többen kifejezetten bosszúsak a jegyvétel közben tapasztalt nehézségek miatt.

A november 12-i mérkőzésen körülbelül húszezer néző lehet majd a Puskás Arénában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás