promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Twitteren szúrt oda a Barcelona a Juventusnak, jött is a válasz
Borítókép:  MIGUEL MEDINA, JOSEP LAGO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miután a Barcelona idegenben 2-0-ra verte Bajnokok Ligája-meccsen a Juventust, a katalán csapat közösségi médiastábja úgy döntött, tesz egy pikírt bejegyzést, s odaszúr egyet az olasz együttesnek. Persze, jött is a válasz.

A Ferencvárossal egy Bajnokok Ligája-csoportban szereplő Barcelona és Juventus találkozott Torinóban a BL szerdai játéknapján. A katalán együttes 2-0-ra győzte le ellenfelét, igaz, meg kell említeni, az olasz csapat is betalált, bár Alvaro Morata mindhárom gólját, videóbírózást követően érvénytelenítette a játékvezető. (A mérkőzés összefoglalóját, benne a két megadott, s három érvénytelenített találattal alább láthatod.)

A mérkőzést követően az FC Barcelona a Twitteren szúrt oda ellenfelének:

„Örülünk, hogy láthattátok minden idők legjobbját a pályátokon”.

(Itt érdemes megjegyezni, hogy angol szövegkörnyezetben a GOAT szót használta a Barca, ami egy mozaikszó, és a „greatest of all time” kifejezést takarja. Általában egy kecskét ábrázoló emotikonnal szokták helyettesíteni, kiegészíteni.)

Nem is kellett sokat várni a Juventus válaszára. 

„Valószínűleg rossz szótárat ütöttetek fel. Az igazit (azt, aki tényleg minden idők legjobbja) majd elhozzunk a Camp Nou-ba”

– reagált az olasz klub, utalva egyúttal arra, hogy a csapat játékosa, Cristiano Ronaldo pozitív koronavírus-teszt miatt nem léphetett pályára a két csapat mérkőzésén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás