promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
NFL-érdekességek: Brady egyre jobb formában, a Steelers még mindig veretlen
Borítókép:  ETHAN MILLER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Túl van a 7. fordulóján is az NFL – lássuk, hogy mire volt érdemes figyelni azt előző héten.

Tom Brady újabb rekordja: a legtöbb touchdown-passz elég sokáig az NFL legendájának, Peyton Manningnek a nevéhez fűződött, tavaly viszont sikerült megdönteni a csúcsát. Mindezt annak a Drew Breesnek sikerült, aki a New Orleans Saints irányítója, az idei év pedig úgy tűnik, hogy Brees és Brady versenyfutásáról fog szólni.

Bradyre egyébként is nagy figyelem irányul idén, hiszen az előző szezon végén egy viszonylag váratlan lépést tett és elhagyta a New England Patriots együttesét, ahol korábbi sikereit elérte. Idén új csapatában, a Tampa Bay Buccaneersben eddig 18 sikeres TD passza volt, amivel már 559-nél jár, míg a Saints klasszisa 558-nál. Mindez úgy jöhetett össze, hogy eddig ebben a szezonban Brees 11 TD passzt osztott ki és fontos kiemelni, hogy egy meccsel kevesebbet is játszott. Jó kis verseny lesz ez köztük a folytatásban. 

Antonio Brown: ha már a Tampa Bay szóba került, a múlt hét egyik legnagyobb híre, hogy leigazolták az NFL egyik legbalhésabb játékosát, Antonio Brownt. A tavalyi évben előbb kiutálták a Pittsburgh Steelersből, onnan elkerült az Oakland Raidershez, ahol többek között összeveszett a vezetőséggel, majd mindenki meglepetésére a Patriotsnál kötött ki. Ott is csak rövid ideig maradt, hiszen a pályán kívüli ügyei miatt elküldték, a liga pedig nyolc meccsre eltiltotta. Most ismét egy csapatban lehet Bradyvel, a Buccaneers ugyanis egy éves szerződést akar kötni vele a kötelező orvosi vizsgálatokat követően.

Fitzgerald közel a bűvös határhoz: az Arizona Cardinals színeiben játszó Larry Fitzgerald Jr. egy igazán izgalmas meccsen tudott még egy lépcsővel feljebb lépni a karrierjét illetően. Csapata, a Seattle Seakhawkst látta vendégül, majd 37-34-re nyertek hosszabbítás után. Mindezzel a Cardinals már egymás után harmadjára tudott nyerni, igaz, most nem a rendesjátékidőben, így az NFC-főcsoportjában a negyedik helyen állnak. Fitzgerald szempontjából mindez azért volt fontos mérkőzés, mert itt hozta össze pályafutása 1400. elkapását. A meccsen nyolcszor is sikerült ez neki, így jelenleg 1407-nél jár és közeledik Jerry Rice 1549-es rekordjához. 

Még mindig veretlen a Steelers: eddig hat meccset játszottak, de veretlenek a pittsburghiek, sőt száz százalékosak, hiszen győzelmeiket a rendes játékidőben érték el. A Steelers legutóbbi ellenfele a Tennessee Titans volt, a mérkőzés vége 27-24 lett a Pittsburgh javára, ám fontos megjegyezni, hogy ez volt a csapat legszorosabb győzelme.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás