promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kutya is pályára lépett a Vidi kupameccsén – videó
Borítókép:  Nemzeti Sport/Dömötör Csaba
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Magyar Kupa 7. fordulójában a MOL Fehérvár FC a Gárdony otthonába látogatott. A mérkőzés 10. percében azonban egy belga juhászkutya is a pályára lépett. Miután ellopta a meccslabdát, rendben elhagyta a játékteret.

A hetedik fordulójával folytatódott a Magyar Kupa. A MOL Fehérvár FC a Gárdony otthonába látogatott. A Vidi végül magabiztosan, 4-1-re verte NB III-as ellenfelét Zivzivadze kettő, és Evandro, illetve Nikolics egy-egy góljával. A mérkőzés 10. percében azonban egy kis „közjáték” miatt állt a játék.

Egy fiatal belga juhászkutya (malinois) szaladt be a pályára, akinek teljesítményéről ugyan nem készült statisztika, de ahogy az a felvételen is jól látszik, több játékost is kicselezett, s pályán töltött több mint harminc másodperce során a futóteljesítményével sem akadt gond. Az eb a mérkőzés labdával a szájában elégedetten hagyta el a játékteret. 

„Jöhetne a válogatottba. Kiszámíthatatlan volt a mozgása, kellően agilis volt, 22-en sem tudták szerelni, nem lehetett tőle elvenni a labdát”

– írta egy kommentelő az eset kapcsán az M4Sport Facebook-oldalán.

A Magyar Kupa 7. fordulójának eddigi, érdekesebb eredményei:

  • Csácsbozsok–Budapest Honvéd 0-2;
  • Eger SE–Vasas 0-2;
  • Gyöngyösi AK–Mezőkövesd 1-4;
  • Bátaszék–MTK 1-7;
  • BVSC–DVSC 0-2.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás