promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barcelona játékosa akár hat órán keresztül is tudna beszélni a csapat problémáiról
Borítókép:  JAVIER SORIANO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona játékosa, Sergio Busquets arról beszélt, jelentős időre lenne szüksége ahhoz, hogy mindenarról beszélni tudjon, ami a katalán sztárcsapat háza táján törtánik.

A Barcelona nem épp legszebb időszakát éli. Ez év nyarán akkora káosz uralkodott a csapatnál, amilyet régen lehetett tapasztalni. Sokáig szó volt arról, hogy a klublegenda, Lionel Messi húsz év után távozik. Végül, hosszas huzavona után az argentin játékos maga jelentette be, hogy a 2020/2021-es szezont még a Barcelonánál tölti. Eközben új vezetőedzője is lett az együttesnek, Ronald Koeman személyében.

A holland tréner sajátos módszereit és elképzeléseit hamar beépítette a mindennapokba. A Barca aktuális szezonban mutatott teljesítménye eddig pozitív képet fest. A katalán csapat három mérkőzéséből kettőt nyert, s egy döntetlent játszott.

De, hogy valójában mekkora is a probléma a Barcelonánál, azzal kapcsolatban a csapatban 2008 óta játszó Sergio Busquets úgy fogalmazott, hogy jelentős időre lenne szüksége ahhoz, hogy mindenről beszéljen.

„Az egy dolog, ami a falakon kívül történik, ami nem a legjobb pillanatokat jelenti a klub számára. Megint más az, ami a pályán történik, nem ez volt a legjobb évünk, sem egyéni, sem csapatszinten. Ha befejezem és alaposan elmondom a véleményemet, az akár 5-6 órába is telhet. A labdarúgás egy csapatsport, és ha csapatként nem vagytok jók, akkor egyéni szinten sem leszel az. De ez már a múlt, megtörtént, új lehetőségünk van. A dolgok változnak, s reméljük, hogy jobb lesz”

idézte a goal.com Busquets nyilatkozatát, amit az Ukrajna elleni NL-mérkőzés előtt adott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás