Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sokkoló felvételek kerültek elő a klasszis focistáról és a Slovan Bratislava igazgatójáról

Sokkoló felvételek kerültek elő a klasszis focistáról és a Slovan Bratislava igazgatójáról

Sport & Szabadidő

Sokkoló felvételek kerültek elő a klasszis focistáról és a Slovan Bratislava igazgatójáról

Sport & Szabadidő

TK 03:33

Ifj. Vladimir Weiss, a Slovan Bratislava labdarúgója, és a csapat vezérigazgatója, ifj. Ivan Kmotrík a Magas-Tátrába utazott kikapcsolódni.

Napjainkban már szinte mindenkinek van kamerás telefonja, így a legártatlanabb ballépés is napvilágra kerül. Így került a szlovák sajtó középpontjába ifj. Vladimir Weiss és ifj. Ivan Kmotrík.

A parameter.sk a sport24.pluska.sk-ra hivatkozva azt írja, hogy a két fiatalember, valamint egyik felesége és a másik barátnője a legelegánsabb szállodába utazott a Magas-Tátrába, ahol nagyon jól szórakoztak. Ám Weiss és Kmotrík valamiért kimentek a szálloda elé, ahol egészen bizarr jelenetek játszódtak le, amit természetesen egy ismeretlen rögzített:

először megcsókolták egymást, majd nemi szervük is előkerült.

A felvételekkel kapcsolatban egyelőre csak a Slovan vezérigazgatója szólalt meg. A felvidéki portál szerint a következőket mondta:

„Sajnálom, hogy valakinek arra van szüksége, hogy más embereket videózzon le, majd a kontextusból kiragadva egyes jeleneteket nyilvánosságra hozzon. Igen, Vlado feleségével és a párommal közös kiránduláson vagyunk. Vlado nehéz időszakot élt át. Teljesen normálisnak tartom, hogy közeli barátként átöleljük egymást, s támogatjuk a másikat. Vlado nehéz élethelyzetbe került. Sajnálta azt is, hogy egészségügyi problémái miatt nem tudott segíteni nekünk a mérkőzéseken. Ezért a normális emberi érzelmek sem hiányoztak. Természetesen sajnálom a videó utolsó részét, amiért Vlado nevében elnézést kérek”.

A további képekért kattinsatok ide!

Borítókép: Vladimir Weiss a szlovák labdarúgó-válogatott mezében. Forrás: NurPhoto via AFP/Kieran Galvin.