promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón a tömegverekedés: egymásnak estek az andráshidai játékosok és szurkolók
Borítókép:  illusztráció. Forrás: AFP/Hayder Indhar.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi események játszódtak le a Zala megyében rendezett andráshidai rangadón.

A Zala megyei foci egyik legnagyobb derbijét rendezték október 3-án Andráshidán. A két helyi labdarúgócsapat Tarr Andráshida SC–Magnetic Andráshida TE játszott bajnoki mérkőzést a megyei I. osztályban – vette észre a sport365.

A portál szerint 1-0-ás vendégvezetésnél a 90. percben egy csúnya szabálytalanság történt, amit a eset elszenvedője nem hagyott szó nélkül. Az indulatok pillanatok alatt elszabadultak. A játékvezető előbb három piros lapot osztott ki, majd a levonuló játékosok és a szurkolók, valamint rendezők között tömegverekedés tört ki, ami több mint egy hétig nem igazán kapott médiavisszhangot. 

Ám a hazai klub elnöksége a közleményt jelentetett meg, amire már sokan felkapták a fejüket:

„A 2020. október 3-i Tarr Andráshida SC – Magnetic Andráshida TE megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés utolsó perceiben és a mérkőzést követően történt eseményekre, az egyesület elnöksége az alábbiakban szeretne reagálni.
Teljes mértékben elhatárolódunk mindazon erőszakos cselekményektől, melyek a mérkőzésen a játékosunkat és azt követően a szimpatizánsainkat érték az ellenfél szakmai stábjának több tagja részéről.
Az andráshidai labdarúgás és ezzel együtt az Andráshida SC történetében először, példátlan és mélységesen elszomorító események zajlottak az ASC által üzemeltetett sportcentrumban.
Annak érdekében, hogy ilyen jellegű sajnálatos események a jövőben ne történhessenek, klubunk vezetése a jövőben mindent el fog követni.
Meggyőződésünk, hogy a gyűlölet és az erőszak nem pálya!
Hajrá magyar labdarúgás, Hajrá ASC!
Tarr Andráshida SC elnöksége”

A büntetési tételekről majd a zöld asztal mellett fognak dönteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás