Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A South Park teljes szereplőgárdája a helyszínen „szurkolt” a Denver Broncosnak

A South Park teljes szereplőgárdája a helyszínen „szurkolt” a Denver Broncosnak

Sport & Szabadidő

A South Park teljes szereplőgárdája a helyszínen „szurkolt” a Denver Broncosnak

Sport & Szabadidő

HZS 23:03

A South Park teljes szereplőgárdája, azaz 1800 karakter kartonfigura formájában „szurkolta” végig a Denver Broncos-Tampa Bay Buccaneers NFL-mérkőzést.

A Sportsmarketing szúrta ki, hogy a South Park teljes szereplőgárdája, pontosan 1800 karakter „szurkolta” végig, a helyszínen a Denver Broncos-Tampa Bay Buccaneers NFL-mérkőzést. A világszerte ismert sorozat szereplői kartonfigura formájában foglaltak helyet a lelátón, az NFL harmadik hetében, szeptember végén.

A különleges esemény nem véletlen: ez volt az első mérkőzés, amelyen a Denver szurkolói, mégha a megszokottnál kevesebben is (összesen 5700-an lehettek jelen a 76 125 ezer férőhelyes Empower Fieldben), de visszatérhettek a lelátókra. A drukkereket egészítették ki a South Park kartonfigurái.

A Denver és a South Park közös lépése nem véletlen. A sorozat alkotói Matt Stone és Trey Parker Coloradóban nőttek fel és jártak egyetemre, és a South Park kitalált helyszínét adó város is Coloradóban található. Ráadásul a 23 évad alatt többször is szóba került a Denver Broncos együttese.

Volt olyan klub, amely tovább ment a kartonbábúk használatánál. A Fleetwood Town szurkolói egy többszöri megtekintésre is nehezen értelmezhető, pucér, illetve félpucér bábúkból álló „szurkolótábort” telepítettek a kapujuk mögé a Wycombe Wanderers elleni mérkőzés előtt.

Borítókép: twitter.com/ODDSbible