promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reklámozza az UEFA a bolgár-magyar Eb-pótselejtezőt
Borítókép:  Sercan Kucuksahin / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2020 tavasza helyett októberben rendezik meg a sorsdöntő Eb-pótselejtezők első körét, az UEFA pedig egy nagyszerű videót posztolt a mérkőzésekkel kapcsolatban, amit az MLSZ is közzétett.

Eleve nagyon különleges lesz a következő labdarúgó Európa-bajnokság, hiszen a korábbiaktól eltérően ezúttal nem egy országban rendezik a tornát és annak mérkőzéseit, hanem 12 különböző európai város hozza össze ezt közösen.

A selejtezők rendszere is megváltozott a korábbiakhoz képést, amiben nagy szerepe volt az újonnan megjelenő Nemzetek Ligája sorozatnak is. Utóbbinak köszönhető az is, hogy a magyar válogatott továbbra is versenyben van a nagy álomért, hogy a 2016 után ismét kijusson az Eb-re, és hazai környezetben, a Puskás Arénában játszhasson majd.

Négy hely maradt még fenn, amiért négy ágon összesen 16 csapat küzd. Közöttük találjuk Magyarországot is, amelynek első körben Bulgária ellen kell győznie október 8-a estéjén. A részvételért folyó rájátszásról egy nagyon érthető magyarázó videót tett közzé az Európai Labdarúgó-szövetség, amelyet magyar nyelven a Magyar Labdarúgó Szövetség is közzétett a hivatalos közösségi média csatornáin. 

Amennyiben válogatottunknak sikerülne megnyerni a mérkőzést, úgy a folytatásban még az Izland–Románia párharc győztesét is meg kell verni az Eb-részvétel kiharcolásáért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás