promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha arra van szükség, akkor LeBron az NBA-döntőjében is leteremti csapattársát
Borítókép:  Kevin C. Cox / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az NBA 2020-as nagydöntőjének már a negyedik meccsét rendezték meg, a Lakers pedig már csak egyre van a bajnoki címtől. Lehet, hogy LeBron James dühös pillanatai is segítenek ebben.

A négy győztes meccsig tartó párharcban eddig négy mérkőzést zavartak le. Ezek közül az első kettőt megnyerte a Los Angeles Lakers, a harmadikon viszont – Butler parádés játékának köszönhetően – szépíteni tudott a Miami Heat. Aki ekkor látta LeBron James-t azt pontosan tudta, hogy egyáltalán nincs megelégedve csapata teljesítményével, és hozzáállásával.

Ez a fajta harcos hozzáállás persze eddig sem állt távol tőle. Most pedig, hogy a döntőről van szó, a negyedik mérkőzésen is láthattunk erre egy nagyon jó példát.

Egy igazán küzdelmes meccset játszottak a csapatok, ahol egyszer sem volt kétszámjegyű a különbség, végig szoros volt az állás. Egyszer az egyik, egyszer a másik csapat vezetett, ám az utolsó percek a Lakersnek sikerült jobban, így 102-96-ra meg is nyerte a találkozót.

James harcos hozzáállása a harmadik negyedben csúcsosodott ki, ekkor még csak három pont volt a különbség.

Kyle Kuzma egy rossz döntést hozva eladta a labdát, ám jött LeBron, aki előbb csinált egy faultot, majd jól leteremtette csapattársat.

A mérkőzés legeredményesebbje természetesen LeBron James lett, a maga 28 pontjával.

Folytatás október 10-én, magyar idő szerint hajnali 3-tól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás