promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aki látta, nem felejti, aki nem látta, nézze meg mi történt a Rio Ave-AC Milan meccsen
Borítókép:  MIGUEL MEDINA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fordulatos, drámai mérkőzést hozott Rio Ave-AC Milan Európa-liga playoff-mérkőzés. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!

Előírás bizonyos filmek elején jelezni, hogy az alkotás 12, 16 vagy 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Nos, a Rio Ave-AC Milan Európa-liga playoff-mérkőzés megnézése előtt talán azt lett volna érdemes kiírni, hogy

szívproblémákkal küzdő, olasz szurkolóknak a következő több mint két órás mű megtekintése csak szigorú felügyelet mellett ajánlott. 

A portugál és olasz csapat találkozója nem is lehetett volna drámaibb, és talán eme jelző is enyhe a történtek leírására. 

Csakhogy rögzítsük a tényeket: 

  • a Európa-liga csoportkörbe jutás egy mérkőzésen dőlt el;
  • a mérkőzésen az AC Milan szerzett vezetést az 51. percben, a Rio Ave a 72. percben egyenlített;
  • a hosszabbításban, a 91. percben már a Rio Avénél volt az előny, de az Milan a hosszabbítás ráadásában, a 122. percben, egy kezezés után megítélt büntetővel egyenlített.

Jöhettek a tizenegyesek, amik tovább fokozták a már amúgy sem unalmas találkozót. A 7. körig rendben ment mindent, mindenki belőtte a maga büntetőjét, majd a 8. körben a Milan labdarúgóka, Colombo hibázott, de a Rio Ave ezt nem tudta kihasználni, Monte is rontott – lövése mindkét oldalsó kapufát érintette, majd a labda kifele csorgott. Mehetettek tovább a lövések:

  • a 10. kör úgy kezdődött, hogy az olaszok kapusa, Donnarumma hibázott, ahogy Kieszek is kihagyta a büntetőt;
  • a 11. körben mindkét fél hibázott.
  • a 12. körben a Milan-játékos, Kjaer betalált, míg Aderlan a Rio Ave részéről hibázott.

Az AC Milan végül 2-2 után 9-8-ra nyert a büntetők során, s juttt az Európa-liga csoportkörébe úgy, hogy a Rio Ave többször is megnyerhette volna a mérkőzést.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás