promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az angol Ligakupa meccsen a WC lett „a mérkőzés legjobbja”
Borítókép:  CLIVE ROSE / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol Ligakupa meccsen, a Tottenham-Chelsea-nyolcaddöntőn, a hazai csapat játékosának, Eric Diernek a 77. percben WC-re kellett rohannia. A találkozó után az angol játékos átadta vécének a meccs legjobbjának járó elismerést.

Az angol Ligakupa-nyolcaddöntőjében a Tottenham a Chelsea-t fogadta, s nyert végül büntetőket követően 2-1-re, ezáltal lépve a következő körbe. A mérkőzés legérdekesebb jelenete az volt, amikor a Tottenham labdarúgója, Eric Dier a 77. percben egyszercsak lerohant a pályáról, edzője, José Mourinho pedig egyből után eredt. Csak a találkozó után derült ki, hogy az angol labdarúgónak WC-re kellett mennie.

A lefújást követően adott nyilatkozatában a játékos elmondta, nagyon görcsölt hasa, de nem tudott mit csinálni.

„Ha menni kell, hát menni kell. Hívott a természet. Vannak dolgok, amiknek nem lehet megálljt parancsolni”

– fogalmazott Dier a Talksport szerint.

A Tottenham vezetőedzője, José Mourinho az eset komolyabb oldaláról közelített. Szerinte nem szabadna, hogy egy profi labdarúgó 48 órán belül két mérkőzést is játsszon. A portugál ezzel arra utalt, hogy Dier a vasárnapi, Newcastle elleni meccset is végigjátszotta.

„Amikor rájöttem, hogy menni kell, utánamentem, hogy egy kis nyomás gyakoroljak rá, megsürgessem azért, hogy minél előbb térjen vissza a játéktérre”

– tette hozzá Mourinho.

Eric Dier végül megkapta a mérkőzés legjobbjának járó elismerést, amit a WC-nek adományozott, s erről egy képet is megoszott Instagram-oldalán...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The real M.O.M

Eric Dier (@ericdier15) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás