promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy mi áll a volt NB I-es magyar focista halálának hátterében
Borítókép:  unsplash.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tragikus hirtelenséggel hunyt el szeptember 26-án a korábban az NB I-ben 94 mérkőzésen is pályára lépő Udvari Szabolcs. Mint kiderült, a volt focista kizuhant egy szegedi panelház 9. emeletéről.

A delmagyar.hu számolt be szeptember 26-án, szombaton arról, hogy a korábbi első osztályú labdarúgó, Udvari Szabolcs 46 éves korában életét vesztette. Testvére, Udvari Tamás a következőket írta:

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt.” 

Ismerőseit megdöbbentette az életvidám, sokak által kedvelt egykori futballista halálhíre. Udvari Szabolcs sportolt, edzőterembe járt, odafigyelt fizikai állapotára. Az ügyben illetékes Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság a Blikknek elárulta, idegenkezűség nem merült fel a tragédia kapcsán. A baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

A bulvárlap azonban arról ír, hogy

a korábban 94 NB I-es mérkőzésen pályára lépő Udvari Szabolcs kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

A bal oldali védő az Szegeden nevelkedett, majd az NB I.-ben játszott többek között a Szeged LC-ben, Békéscsabán és a Budapest Honvéd színeiben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás